Realitatea Iluzorie

18 Jan 2008

Ma duc si eu ca omu' sa mananc un mar. Ma asez la masa in bucatarie, iau o muscatura
si deschid televizorul. Cablul este improvizat, semnalul este prost, nu "prind" decat Realitatea TV. E, da'o dreq, buna s'asta. Stiri. Despre Cioaca. Dupa ce a fost retinut si apoi gasit nevinovat, este din nou cercetat in cazul accesarii frauduloase a e-mailului sotiei sale. Isi bat joc de saracu' om, el stie asta si totusi e tot timpul cu zambetul pe buze [un zambet cam tampit, as putea spune, de smecheras de cartier]. Toate bune si frumoase, interviu cu Cioaca in exclusivitate pentru Realitatea. Opaaaa. Ia sa vedem.

Reporter: Ati primit de la sotia dvs. un ceas si o felicitare. Le mai aveti?

Cioaca arata ceasul, felicitarea e si aia pe undeva p'acasa, ratacita probabil, datorita durerii acute in organul genital de curva de nevasta'sa.
Reporter: Caracterizati'o pe sotia dvs, Elodia Ghinescu, in 3 cuvinte
Cioaca: Pai... aaa... frumoasa, ...aaa... desteapta... aaa... si nu mai stiu.

Pai cum nu stiti, domnule Cioaca sa raspundeti la o intrebare atat de inteligenta si de relevanta, pe deasupra, a dragei de reporterite a Realitatii TV?
Dar stai, nu se termina aici. Domnu Hanibal [dihania aia patata in frunte si cu pretentii de psiholog], ce concluzie trageti? A, pai eu zic ca dansul nu prea isi cunoaste sotia, la la la... Ce pula mea ai vrea sa zica? CURVA, CURVA SI IAR CURVA! S'au prins oamenii ca il cam doare in rect de nevasta'sa si ce au zis? Hai sa'l scoatem p'asta vinovat, sa se termine telenovela. Domnu' Cioaca, prostimea romaneasca te vrea inchis. Realitatea se transforma incet-incetisor intr'o copie otevista. Scandalul se vinde, producatorii stiu asta foarte bine si arata oamenilor ce vor sa vada. Scandal, drama, crime, sex, santaj, coruptie. Mai lasati'l dracu pe Cioaca, lasati'l si pe Melescanu, si pe saraca Nicolai, si cacatu' ala de faraspaga.ro. Ipocritilor!

Bonus: @campania "Fara Spaga" succes fratilor! Eu insa o sa dau in continuare spaga. Stati voi la cozi, umblati voi pe la enspe birouri, ghisee, inspectorate, sectii, cacati, eu dau un ban si stau in fata. Eu n'am Dacia Nova, si nici al' de primeste n'are CLS si casa in Pipera [taranii dracu cu Pipera lor, va cacati in groapa, ratatilor, ce e asa smecher?]

PS: trebuie sa ma dezobisnuiesc de posturile astea fara vreun pic de consistenta.


0 picioare in gard: