Emo la Realitatea

26 Jan 2008

Tinerii generaţiei Emo, de la emoţional, au frizuri ciudate, îşi machiază ochii puternic şi poartă piercinguri. Adolescenţii Emo sunt mai degrabă retraşi, introvertiţi şi melancolici, decât răzvrătiţi şi agresivi. "Atâta vreme cât aceste comportamente nu capătă forme deviante, adică delincvente, ei trebuie lăsaţi în pace", explică sociologul Marius Pieleanu citat de redactia de stiri a televiziunii Realitatea.

Fie din teribilism, fie din curiozitate, unii copii Emo experimentează senzaţii extreme, cum ar fi tăiatul pe mâini. "La vârsta tânără, frica nu este o componentă socială. Prin consecinţele lipsei acesteia se experimentează astfel de lucruri", a mai spus Pieleanu.

Eu nu sunt de'acord cu domnul Pieleanu, miscarea emo nu are nici o legatura cu trasaturile de comportament ale tinerilor, ci este doar o modalitate de a socializa, prin imprumut de personalitate. Si toate astea pornesc de la faptul ca diferentele culturale creeaza oamenilor probleme in a se adapta la societate. O societate care nu ar fi trebuit sa devina atat de amestecata niciodata. Nu ar fi trebuit sa traim intr'un mozaic de curente muzicale, de moda, de gandire, etc. "Era mai bine pe vremea lui Ceasca" tot auzim de la batrani [deseori in autobuz]. Da, dintr'o perspectiva era mult mai bine inainte de '89. Era mai bine sa castig un salariu de la stat stand aproape degeaba, era mai bine ca imediat dupa facultate sa ma angajez si sa castig 1500 de lei pe luna [cred ca ar fi echivalentul a 500-600 lei acum, nu era grozav, dar pentru un absolvent...], era mai bine pentru ca nu aveam vreun motiv sa salivez la geaca de piele a colegului de munca, din moment ce colegul nu avea de unde sa isi cumpere geaca de piele, s.a.m.d. De unde atata "moda"? Pierce'uri? Pai ti le scot eu cu patentul! Copil cretin! Vrei sa te tai pe maini? Stai sa iti aduc un cutit care taie. Eventual un fierastrau electric. Vezi dragule ca e putin ruginit si faci tetanos. Sper sa ti se infecteze toate gaurile in care ti'ai pus cercei, sa iti cada parul si sprancenele si sa arati ca o pula de lepros.

Reportaj Video aici.

Pentru cei care vizioneaza:

Spre sfarsitul clipului emokid1 zice: "cateodata ma mai fac si la ochi cu negru si nu le convine si ma considera homosexual si chestii din'astea, da nu sunt". Eu zic "TROMBON"! Esti un gay! Toata faza asta cu emo e doar de fatada. Sunteti toti gay si nu va place cuvantul. GAY, QUEER, HOMOSEXUALS!

In alta ordine de idei cred ca ma las de vanatoarea de emo, chestia asta nu are farmec decat atunci cand stii ca animalul poate riposta sau fugi, dar daca sta sa il ranesti e chiar de cacat... Te simti prost asa. E ca si cum ai maltrata un porc mort, sau ai fute in cur o baba. Ah ce scarbos... Yuck!


2 picioare in gard:

Onishka said...

O, frate, trebuia sa apara reportaje televizate?
Emo will cease to exist in maximum 20years.

Onishka said...

nu mai am comentarii acceptate direct:(