Cu gandul la...

30 Jan 2008

Nu, de data asta titlul nu are nici o continuare. Se termina in aer asa cum incepe din aer. Nu din suflet, din aer.
Sunt cu gandul la probleme de actualitate, la solutii imediate, la cum putem pune capat foametei si saraciei, coruptiei, poluarii si de aici sa ajungem la inflorire economica, un mediu curat, oameni sinceri care fac fapte bune din altruism. Pe dracu'. Departe de noi e acest moment, mai devreme vine sfarsitul lumii. O sa murim innecati in oceanul planetar. Sau o sa ne manance rechinii. Fereasca sfantu sa fie vreo femeie la ciclu cand incep inundatiile.
Vine primavara. Pretext de bucurie pentru unii, dar in acelasi timp si motiv de teama, griji pentru altii. Vin lunile in care debitele raurilor in Romania ating cele mai inalte cote. V'ati prins despre ce vorbesc? Parca deja vad la Realitatea TV stirile despre case luate de ape, despre batrani care nu vor nici d'ai dracu sa plece din sat, etc. Pe aceasta cale fac un apel la alti bloggeri care ne citesc sa publice si ei, poate si alti bloggeri care ii citesc publica, poate ajunge un fenomen de mase si reusim sa atragem presa. De aici e doar un joc de noroc cu autoritatile, care poate anul acesta depun mai multe eforturi in ajutorarea populatiei si nu ne pun abia dupa ce trece viitura sa dam 2,4 sau 6 euro prin telefon ca sa ajutam o familie de sinistrati. Bani la buget sunt destui, folositi'i cu cap!


3 picioare in gard:

Trafalete said...

pana la urma, eu tind sa cred ca voi chiar urmariti Realitatea TV...prea o dati drept exemplu in toate articolele voastre... :)
ps: no offense ment

Onishka said...

M-ai lasat in ceata, ce sa public?

Ideea ar fi buna, dar ma indoiesc ca iese ceva.

autoarbiter said...

@trafalete: am o mare problema. in bucatarie prind doar realitatea tv. eu imi petrec foarte mult timp in bucatarie [mananc, fumez, beau cafea, mananc] si deci sunt "condamnat la realitate". nu pot sa stau nici in liniste, dar nici p'aia nu'i suport...

@onishka: citeste din nou, copiaza exact cum vezi, trage un link la sfarsit si pune la fel. nu credeam ca ma asculta cineva, dar daca ai initiativa acum stii si ce trebuie sa faci ;))