Misogini, feministe si Eu:>

19 Jan 2008

Intamplator[sau mai putin intamplator], am dat de topul misoginilor din Romania facut de nimeni alta decat fenomenala Elena Carstea.
Personal, credeam si speram ca a murit de cancer vaginal cu dracu' stie cate metastaze in urma cu 3ani. Acum, nu ca mi s-ar parea o proasta notorie, pitipoanca fitoasa, permanent cu organu'-n gura sau ca as avea impresia ca nu mai are cum soca si astept vestea cum ca ar fi lesbiana catusi de curand, insa am impresia ca Elena Carstea a descoperit cuvantul 'misogin' acum o gramada de vreme, candva inainte de disparitia dinozaurilor si a tinut cu dintii de el pana in zilele noastre.
Este pe cat se poate de adevarat ca sunt o feminista convinsa care crede in puterea femeii si in capacitatea acesteia de a fi egala cu barbatul din foarte multe perspecti---bla bla bla, dar exista si femei proaste. Cel mai bun exemplu este taman Elena Carstea, care se crede feminista, se crede mai presus de toata lumea si culmea, crede ca are si un vocabular elevat.
In fine, articolul asta nu trebuia sa o aduca in centrul atentiei pe Elena Carstea, ci sa comentez marele ei top. Asa ca voi incepe:

10. Mircea Dinescu - este vazut de Elena Carstea ca un om ce cauta mereu senzationalul si, poet fiind, foloseste foarte mult metafora.
Momaia aia e misogin? In cazul asta si degetul meu mic de la piciorul stang uraste si batjocoreste femeile. Imi place foarte mult motivul pentru care il considera misogin. Oare are vise cum ca Mircea Dinescu o violeaza si o lasa intr-o balta de sange dupa ce a lovit-o cu o bata in cap? Alt motiv pentru care l-ar considera misogin nu gasesc.

9. Mihai Dobrovolschi - incriminat pentru declaratia ca "nu poti iubi femeia daca esti un pic misogin"
Frate, Mihai Dobrovolschin avea prea multa dreptate cand a spus asta si asta nu-l face misogin. Misogin ar fi fost daca ar fi zis 'Nu poti iubi femeia pentru ca e o nemernica ipocrita ce iti mananca banii si-apoi te lasa pentru unu' mai tanar'. Atunci ar fi fost misogin, dar nu! Mihai Dobrovolschi a zis ca trebuie sa nu intelegi femeia ca s-o iubesti si tu, curva proasta, cum poti sa nu-i dai dreptate?

8. Madalin Voicu - pentru declaratia "Raul in Romania a venit in Romania de la niste femei care au infectat mintea barbatilor"
Elena Carstea: "Stiti cum e la tigani, femeia trebuie sa taca in fata barbatului, sa mearga la un metru in spate...e o chestie de educatie, de obisnuinnta...barbatul e miezu''

Fa, tuta nespalata, daca ala e misogin, tu esti al dracului de rasista si sa stii ca tiganii tot un fel de negrii sunt!
Din pacate, nu stiu in ce context a iesit pe gura replica asta lui Madalin Voicu, dar ceva in interiorul meu de medium imi spune ca nu a fost misogin.

7. Mircea Geoana
Motiv??? Muierea o uitat de partea asta. N-am cum comenta la asta

6. Gheorghe Hagi - fiindca a trimis o ziarista la cratita
Ma, Giga e un amarat de fotbalist fara educatie superioara, la ce dracu' te astepti de la el? Sa o trimeata la cuptorul cu microunde? Logic ca a trimis-o la cratita.

5. Stefan Banica jr. - a criticat o cantareata despre are a zis ca are creierul mic.
Elena Carstea: "Il stiu de pe vremea cand era combinat cu nadia Comaneci si venea la mine in casa. Eu il iubesc f mult, dar cred ca e genul macho care are nevoie de treaba asta, de a pune lucrurile la punct."

Stefan Banica jr e prost si il imita pe regele MORT SI INGROPAT al rock'n'roll'ului, dar nu e misogin. Daca ar fi misogin ar sta cu o pitipoanca blonda cu tatele aduse din Silicon Valley, nu cu pocitania aia de Andreea Marin.
p.s. si numai macho nu e, mai c-as zice ca-i efeminat.

4. Profesoru'-pentru "tiganca imputzita" si "pasarica".
Elena Carstea: "Gestul lui Profesoru'* de au o numi pe Norica Nicolai la Justitie este un gest misogin. Intamplarea face sa o cunosc pe doamna Norica Nicolai si pot spune ca ar fi un foarte bun ministru al Justitiei. E o persoana foarte corecta, exagerat de corecta...si poate tocmai asta deranjeaza.... Presedintele ar face bine sa-si ia un consilier pentru probleme de protocol, caci nu poti face altfel de declaratii..."

Ba, bag pula, Profesoru' e orice mi se pare mie o insusire negativa, asa ca treaca de la mine, Profesoru' e misogin.

3. Victor Becali - pentru vorbele urate adresate impresarului de fotbal Ana Maria Prodan
Exista si-un Victor? La dracu'! Face parte din clanu' Becali? Asta e misogin si cu oile, la ce dracu' te astepti, creatura imbecila?

2. Victor Orban - pentru declaratiile facute despre femeile din politica "ce ajung pe functii doar fiindca trec prin patul sefilor de partid"
Orban nu e pe treaba lui oricum si o sa ramana fara coaie in curand.

1. Calin Popescu Tariceanu - findca a avut mai multe neveste si are o atitudine in general cam dispretuitoare la adresa femeilor
Eu cred ca omul asta a iubit femeile si de-asta a avut mai multe neveste :-s




via linku' asta


4 picioare in gard:

autoarbiter said...

nu stiu cat silicon de bagat in tate se face in sillicon valley, acolo se fac mai mult piese de calculator, etc. :))

autoarbiter said...

in rest m'am distrat :))

Onishka said...

ba plm...joc de cuvinte

herminedirt said...

genial articolu'. ave onishka.