Esti varza, ba!

15 Jan 2008

Da, cu tine vorbesc, ascultatorule de manele, soferule de dacie din '90, cititorule de libertatea, cassanova de hi5, crainicule de messenger [bine, ala cu dacia nu e chiar asa...]. ESTI PENIBIL BAAAAAA! Nu mai lasa comentarii despre sani, fese si alte accesorii. Nu mai trimite mesaje idioate legate de Elodia, Becali, "Profesor", copii bolnavi care au nevoie de transplant si au facut contracte cu Yahoo. Nu mai lasa telefonul sa sune doar pentru ca iti place ringtone'ul idiot, NU iti schimba ringtone'ul in locuri publice. Nu te mai uita lung la tatele de pe prima pagina din Click. Nu mai saliva la femeile care trec pe langa tine. NU MAI FI CRETIN! Izbaveste'te de ultima melodie a lu' Salam, parizer, babic de la Pocreaca. Izbaveste'te de reduceri la Terranova. Izbaveste'te de masini tunate cu extrem de mult prost-gust. Izbaveste'te de Oana Zavoranu, Monica Columbeanu si alte taratoare. Izbaveste'te de lipsa culturii. Izbaveste'te de Stirile de la ora 5. Schimba postul de pe Pro-TV mai degraba. Inchide televizorul cu totul si cauta sub maldarul de editii vechi ale Libertatii o carte. Citeste'o de la prima pana la ultima pagina. Citeste si prefata! Daca nu o intelegi mai citeste odata. Trebuie sa iti dai seama ca viata nu se rezuma la meciul Dinamo-Steaua, filmele cu Van-Damme. Nu, nici How High nu e un film bun. Incearca sa iti dezvolti vocabularul. 150 de cuvinte nu sunt suficiente [incluzand cele mai uzuale 99 de injuraturi]. M'am saturat de prostie, de incultura, de consumerism, de indoctrinare, de prostie si iar...


18 picioare in gard:

Onishka said...

how high nu e film bun
suge-mi pula..ai ras la el

autoarbiter said...

AM DORMIT!!!

Onishka said...

maaaars
ai dormit dupa

Anonymous said...

MAH DA PARCA E ALTFEL
O#O
_

Anonymous said...

keep it up:D

oh da si k idee mi-a placut how high
poate nu ai gust in materie de filme sau nu mai jtiai ce sa scrii(ti-a secat mintea)

autoarbiter said...

how high e doar un exemplu de film arhicunoscut pe care toti il apreciaza drept fiind "the best of the best". nu ma dau in vant dupa el, merge la o betie cu prietenii... prefer [si recomand] Beerfest.

Onishka said...

cine e kayker????

herminedirt said...

nu stiu cne e kayker, dar cu siguranta nici nu as vrea sa stiu. intr-adevar, daca nu iti plac productiile americane de doi bani, "nu ai gust in materie de filme".

Anonymous said...

betie, zici... :))

autoarbiter said...

herr doktor, hai sa nu fim certareti, eu incerc sa fiu cat de cat impartial aici... :))

autoarbiter said...

kri... shhht!

Onishka said...

kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii



ma rog.
ba, how high nu e genial de bun...dar e destul de fun...plm.

raman la intrebare...cine e kayker?
nu renunt pana nu aflu

Morrigan said...

How High nu este un film bun dar este fara indoiala o comedie amuzanta, la care te uiti cand n-ai chef sa iti folosesti creierul. Un film bun inseamna de multe ori un film oarecum plictisitor, probabil trist etc. Doar pentru ca ne-am uitat la el si am ras ca idiotii nu inseamna ca trebuie sa il consideram un film bun.

Onishka said...

nu intelegeti voi complexitatea filmului ...

la dracu'...nici eu nu-l consider film bun

Morrigan said...

nu, dar iti place sa ne contrazici ca sa te afli in treaba

Onishka said...

De multe ori imi place cum va chinuiti sa imi demonstrati contrariul.
BTW, iti place sa primesti mailuri din nou?

Morrigan said...

Lasa-le acolo, ca oricum le sterg fara sa le citesc

autoarbiter said...

NU MAI FACETI SPAAAAAAAAAM!