De ce si de ce nu?

25 Feb 2008

Cum sa nu distrugem cacatul asta de planeta cand este asa usor sa o facem? Avem exemplul perfect in orasul asta (pe care il consider de cacat acum) in care traim. Bucuresti, pentru cei care nu stiu ca-s bucurestean pursange.
Dureaza cel putin 6 luni sa astupi un nenorocit de sant, dar mai putin de 3 zile sa te intorci in timp cu vreo 20 de ani si sa distrugi o strada intreaga. Sau poate ca CFR-ul a inventat o masina a timpului si o testeaza pe noi deoarece intre ziua de joi, cand am plecat la munte, si duminica seara, cand m-am intors, jumatate din cartierul meu s-a intors in vremea copilariei mele. Intr-un fel ma incanta ideea si in alt fel ma deprima crunt.
Vrem sa ne intoarcem in timp si sa facem din nou aceleasi greseli stupide? Sa regretam din nou? Sau poate sa incercam sa schimbam ceva si sa dam gres mizerabil. Astea sunt optiunile noastre si trebuie sa ne impacam cu ele. Vom distruge planeta, vom dansa pe ruinele monumentelor, vom dormi in campuri arzande si vom sti ca ne meritam soarta. In final, vom da planeta inapoi creatorului ei, ne vom cere scuze si ne vom astepta judecata.


Ne vedem la petrecerea de sfarsit de lume.


0 picioare in gard: