Stiri

23 Nov 2007

  • Femeile in Suedia lupta acum un razboi dur cu legislativul tarii, acestea dorind sa poata face plaja topless. Da, ati citit bine, femeile in Suedia nu au voie sa faca plaja cu tzetzele [aici fac o exceptie de la regula mea cu tz/sh] la vedere. Si mai mult de'atat isi doresc asta, astfel incat s'a format o organizatie, numita Bara Bradiost adica Just Breasts [doar tate?]. Purtatorul de cuvant al grupului spune ca femeile nu vor decat ca sanii lor sa nu mai fie considerati un obiect sexual, astfel incat si ele sa'si poata da jos tricourile la un meci de fotbal. Tin sa reamintesc aici ca prin regulamentele europene in vigoare, jucatorilor de fotbal le este interzis sa isi scoata echipamentul in timpul meciului. Si ei sunt barbati. Adica... cate meciuri oficiale intre echipe de femei ati vazut? Si de aici... cate dintre jucatoare aratau bine? Eh, alora chiar nu le'as da voie sa se dezbrace. Nu de alta, dar sperie suporterii.

  • Inca o dovada ca americanii sunt de'a dreptul cretini [funny thing to say on an american server that hosts your blog]: In Florida, acum 3 ani o femeie a fost arestata pentru ca protesta topless, fiind acuzata de expunere indecenta [ce cacat??]. Culmea este ca femeia protesta chiar impotriva legii in baza careia a fost pusa sub acuzare, adica fomeia vroia sa i se vada tzetzele. Acum vine partea marfa: tribunalul a absolvit'o de vina, considerand ca o femeie isi arata tzetzele, protestand impotriva unei legi care nu le da voie femeilor sa isi arate tzetele, atunci acea femeie are voie sa isi arate tzetzele [confusing, right?]. Eh, important e ca americanii sunt prosti si cu asta am rezolvat'o.

And a little something for your eyes:

Later edit: daca eu fur ceva in semn de protest impotriva legislatiei, voi fi absolvit de vina? Daca trec pe rosu? Daca ii arat unui politist degetul cu care in mod normal se cere prioritate?


0 picioare in gard: