deci... ce va ziceam?

20 Nov 2007

"Desi Romania nu straluceste la destul de multe capitole, industria mobila este extrem de infloritoare pe plaiurile mioritice. Se pare ca avem de-a face cu o rata de penetrare de aproape 100% in tara noastra, de vreme ce numarul SIM-urilor este aproape egal cu cel al locuitorilor, conform publicatiei Jurnalul.

21.4 de milioane de SIM-uri sunt active chiar acum in Romania, in conditiile in care la ultimul recensamant oficial, populatia tarii era de 21.5 milioane de locuitori. Se pare ca doar o superoferta in stil Cosmote ne impiedica sa obtinem performanta de a avea teoretic "un SIM pe cap de locuitor". Orange domina aceasta piata avida de comunicare cu ai sai 9.3 milioane de clienti, operatorul fiind urmat de Vodafone, cu 8.57 milioane de clienti si relativ nou-venitul Cosmote cu 3 milioane de clienti.

Zapp ofera in continuare pachete destinate publicului business atragand de partea sa 500.000 de utilizatori. In aceste conditii, putem spune ca suntem o piata excelenta de desfacere pentru terminale mobile si ca putem oricand beneficia de noi oferte ale unor operatori care sa imparta cota de piata cu numele maria ale industriei. Deja RCS & RDS isi pregateste o intrare triumfala in acest domeniu si banuim ca vom mai vedea operatori poposind in tara noastra, in urmatorii 5 ani."

Articol preluat de pe Mobilissimo.ro


0 picioare in gard: