E FRIG BA!!!

19 Nov 2007

Dragi colegi de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, din cadrul Universitatii Bucuresti. Dupa cum stiti, aceasta facultate e impartita in 2 locuri unde se fac cursuri, unul la Universitate si altul pe strada Pitar Mos. De cei care au cursuri exclusiv la Universitate mi se rupe, in schimb am ceva de impartit cu cei care au, ca si mine, cursuri la Pitar Mos.
In sediul din Pitar Mos avem un asa-zis bar. Acel bar este refugiul celor care au motive intemeiate sa nu se duca la anumite cursuri dar nu au suficient timp sa se duca intr-un loc decent. Acel bar, desi are aspect de grota, este dotat cu O USA. O usa nu este un lucru foarte complicat si se foloseste in felul urmator: apesi clanta, inchizi usa, dai drumul clantei. Nu va explic si cum se deschide, pentru ca asta am observat ca sunteti in stare sa faceti, in schimb cu inchisul stati prost. Poate aveti casa in panta, poate nu aveti bolovan la pestera, dar asta nu e o scuza sa lasati usa de la barul facultatii deschisa in conditiile in care oamenii crapa de frig acolo, si dincolo de acea usa nu este in niciun caz mai cald.
Asa ca va implor pe voi, studentii de la limbi straine si nu numai, invatati sa operati o nenorocita de usa sau procurati-va o doza de bun-simt, pentru ca sau sunteti prosti sau nesimtiti.


1 picioare in gard:

Onishka said...

riiight
nobody gets that, hun.
Sa nu uitam ca tin si geamul deschis