Democratie cacacioasa

17 Nov 2007

Democratia s-a nascut din diaree. Spun asta deoarece principiul fundamental al democratiei este ca toti oamenii sa fie egali. Si daca stam sa ne gandim, unde sunt toti oamenii egali?
In ochii lui Dumnezeu teoretic ar fi egali toti oamenii, dar stim cu totii ca nu sta chiar asa treaba. Nici nu ma voi obosi sa enumar toate religiile care vorbesc despre egalitate in timp ce arunca noroi pe adeptii altor religii. Noroi sau bombe dupa caz. Adevarul e ca religia n-are nicio treaba cu democratia sau cu egalitatea, singurul loc unde toti oamenii sunt egali este toaleta.
Toti oamenii se caca, unii mai des altii mai rar, unii mai puturos altii mai putin si tot asa... Vrei sa scapi de obsesia facuta pentru o anumita persoana? Ti-o imaginezi stand pe buda chinuindu-se sa il scoata pe dracu afara. Si poti sa ti-o imaginezi, pentru ca si tu te caci, oricine-ai fi, si stii cum e. Astfel s-a nascut democratia, cand un sclav statea pe vine si se gandea ca si stapanul sau se caca din cand in cand, ca doar are buda. Daca se caca inseamna ca e om si daca e om inseamna ca nu e cu nimic mai presus decat respectivul sclav. Un astfel de rationament nu poate fi in niciun caz contrazis, dar oare mai avem chef sa tinem cont de el stiind sursa de provenienta?

"SI ANDREEA MARIN SE CACA" (scris pe un zid de pe Schitu Magureanu de un autor necunoscut care se bucura de respectul meu)


3 picioare in gard:

autoarbiter said...

democratie... egalitate? nu are nici o legatura. democratia inseamna puterea celor multi si prosti. egalitate in prostie adica... [gen aia care au votat cu basescu, futu'le neamu in cur!]

Onishka said...

Chiar trebuie sa reduci totul la functiile vitale ale organismului?
[p.s. fotomodelele nu se caca. borasc.... inseamna ca ne sunt superioare?]

Morrigan said...

TOATA LUMEA SE CACA, DAR NUMAI NOI VORBIM DESPRE ASTA!!!