Medalia de bronz

8 Dec 2007

Nu stiu de ce, dar e la moda sa te bronzezi. Personal, mi se pare o idiotenie sa faci chestia asta intr-un scop pur estetic. Toata lumea vrea sa se bronzeze ca sa para mai exotica. Intr-adevar, nimic nu spune exotic mai bine decat o tipa portocalie.
Problema se pune in felul urmator: tipilor le plac negresele si latinele, asa ca toate fetele vor sa arate a negrese sau a latine. Ei bine, fetelor, ati auzit vreodata expresiile "Cur de negresa" sau "Latina focoasa" ? Sunt expresii care NU se refera la culoarea pielii, se refera la alte calitati fizice sau psihice apreciate de barbati. Astfel, faptul ca aveti tenul un pic mai inchis la culoare ne lasa absolut reci, deoarece penisurile noastre NU SUNT RASISTE!
Cat despre barbatii care se bronzeaza, n-am nimic sa le reprosez, deoarece este tot vorba de gandirea feminina. Femeile vor barbati bronzati, probabil pentru ca ele considera ca marimea penisului este direct proportionala cu pigmentarea pielii. Nu este asa, dar nu ma voi obosi sa conving o femeie de chestia asta. N-am reusit sa conving o tipa nici macar ca nu exista Mos Craciun, asta spune mult despre aptitudinile mele sociale.


Asta chiar a stat sa schimbe toate tag-urile O_o...

Votati ba!


5 picioare in gard:

autoarbiter said...

tu sa taci, esti bronzat de la natura si ai putsa mica!

Morrigan said...

Ai masurat-o tu la limbometru, nu?

autoarbiter said...

ti'o masoara ma'ta in somn si rade de tine in timp ce o calaresc prin dormitor. Cat despre taguri, la edit posts exista optiunea sa pui un tag la mai multe posturi odata, deci merge si la toate!

autoarbiter said...

BAG PULA!

Onishka said...

AolEEEEu!
[doarpentru ca te zgarie pe creier]