Iete ce am citit.

20 Dec 2007

http://subvertingcapitalism.blogspot.com/2007/07/neputinciosi.html

La prima vedere pare o idee bestiala si parca iti vine sa iti dai cu tesla peste coaie ca nu ai si tu panouri solare pe bloc, ca sa iti alimentezi incarcatorul de la mobil. SINGURA PROBLEMA E CA AR COSTA SUTE DE TRILIOANE DE DOLARI!!!!! DA! trei cifre si inca douaspe. Daca vreodata castig la lotto fac si eu o donatie! Bagati'va mintile in cap, oameni buni!


4 picioare in gard:

Geo Atreides said...

Exact, trilioane de dolari, n-a zis nimeni ca nu o sa fie scump.
Ideea postului era ca daca egiptenii s-au mobilizat exemplar sa construiasca mari gramezi de piatra inutile, si noi contemporanii ne putem mobiliza chiar mai exemplar sa ne rezolam problemele existentiale (literal existentiale).
Btw, n-ar fi chiar asa de scump, fiindca pe masura ce s-ar construi noi si noi fabrici, ar scadea pretul.
G.

autoarbiter said...

sunt constient de faptul ca daca exista vointa nu e realizabila ideea, dar problema incepe de aici. de cand au avut oamenii vointa cand a venit vorba de un lucru bun pentru care trebuie munca? de cand cu democratia trebuie sa existe de fiecare data un nebun care sa spuna ca ceva nu e bine si sa creeze un trend, ca apoi toti ceilalti "sa isi dea seama" ca e o prostie. nu spun ca e o prostie, nu spun nici ca ar fi o idee buna, spun doar ca e irealizabil in contextul din prezent. daca ar fi dupa mine as umple sahara de panouri solare. din pacate nu e dupa noi...

Morrigan said...

Si de unde stii tu ca piramidele nu erau initial acoperite cu panouri solare?

autoarbiter said...

da, si ai dreq le'au scos, sa ne chinuim cu cacatu asta de petrol, nu? pana una-alta egiptenii aveau si masini zburatoare [personale adica], aveau telefoane mobile cu 5g si transmiteau imagini holografice si mirosuri.