S(e)chele

2 Dec 2007

Avem un "brad" in Piata Unirii. Avem o mare schela in Piata Unirii mai degraba, dar nu ma deranjeaza pentru ca sunt obisnuit cu schelele in Bucuresti. Nu ma deranjeaza nici ca respectiva schela are suficiente becuri pe ea sa faca pana de curent tot sectorul 4. Nu, pe mine ma doare fix in cur de respectiva schela, si ma deranjeaza ca nu e toata lumea de aceeasi parere.
Sambata, 1 decembrie, ziua nationala bla bla plm. Jumatate din Bucuresti adunata in Piata Unirii sa vada cum se aprinde schela. Parca erau celtii veniti sa dea foc omului de rachita. Cica s-ar fi pierdut si niste copii in aglomeratia aia, n-au nicio vina bietele creaturi ca au parinti prosti. Tot e bine ca nu s-a prabusit toata piata peste metrourile, de asemenea arhipline, de dedesupt. Si nu, nu am o parere mai buna nici despre luminitele de pe Magheru.
As putea sa scriu un roman despre cat de mult urasc luminitele de pe Magheru si pe oamenii care au o parere buna despre ele, dar nu voi face asta. O sa fiu cat mai scurt, sec si la obiect cu putinta.
MA DOARE IN CUR DE LUMINILE VOASTRE. SUNT NISTE BECURI NENOROCITE CARE CONSUMA CURENT AIUREA!!!


5 picioare in gard:

bam_toy said...

nuj care e problema ta shi de ce cacat te-ai luat de mine da' esti mai praf ca mine daca stai sa-ti ratezi viata comentand bloggeri necunoscuti...mare rateu esti :)

autoarbiter said...

mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca cei care ne plac intra pe pagina noastra, stau 2 minute, citesc doua posturi, etc, iar cei care nu ne plac intra pe pagina noastra, stau doua minute, citesc doua posturi, dar mai lasa si comentarii. @bam_toy: cand plictiseala este starea predominanta in vietile noastre, ne facem si noi de lucru, mai insultam un blogger, radem de un haifaivist, cacat. iti urez distractie placfuta si tie.

Morrigan said...

Dar vai... un idiot! E prima oara cand aud de tine asa ca nu stiu ce naiba comentezi aiurea. Stai dracului in banca ta!

Anonymous said...

DE CE MAH!!! ASA AM VORBIT NOI!!! NU MAI SUPARATI COPII...rai mai sunteti negativule si moriganule :(
STOP HURTING HIS FEELINGS!!!

--- said...

de dedesupt ? (aka. ce vrei, ma simt roman azi)