Superstitii

17 Mar 2008

CACAAAAAAAAAT, IAR AM APASAT ENTER... BAG PULA!!!

whatever... sunt convins ca am mai scris asta pe undeva dar sunt in pana de idei.

Deci, superstitii. Nu pisici negre (EU le tai lor fata, nu ele mie), nu oglinzi sparte (sa spargi chestii este placut, de ce ar trebui sa ai 7 ani de ghinion nu inteleg), nu varsat sare (adica nu-i suficient ca ai irosit sarea? sau ca ai pus 1 kg de sare in farfurie?), NU TOATE CACATURILE ASTEA... Eu am alta superstitie. Una singura! Eu nu suport sa imi fie adresata urmatoarea intrebare: "Matei, vii maine la facultate?". Deci va rog frumos sa va abtineti naibii de la intrebarea asta!!! Fara exceptie, de fiecare data cand am fost intrebat, a doua zi nu am ajuns la facultate oricat de important ar fi fost. Indiferent ca raspundeam "vin sigur", "nu vin nici mort" sau "sa-mi bag pula daca stiu", eu nu ajungeam la facultate. Asa ca e vina VOASTRAAA ca eu am absente multe!!! Eu sunt un sfant, ce pula mea! Nu injur, nu beau, nu fumez, singurul meu pacat e ca mint de ingheata apele.


Daca nu ajung maine la facultate o sa ma aveti pe constiinta, nemernicilor!!!


6 picioare in gard:

autoarbiter said...

daca o mai tii mult ca n'am voie sa ma gandesc la pinguini o sa te intreb zilnic daca te duci la facultate. pana una-alta eu cu marius am inventat pinguinii, cand era el deghizat in verde si statea pe tavan.

autoarbiter said...

si daca e distractiv sa spargi lucruri, de ce faci spume cand sparg sticle pe strada?

Morrigan said...

PENTRU CA NU E FRUMOS SA FACI HARMALAIE INUTILA LA ORE D-ALEA!!!

autoarbiter said...

"betivan rataaaat"... \:D/

Anonymous said...

ce tu cu marius ? cine e marius ? :))

autoarbiter said...

marius e chiar legendarul "pinguin verde pe tavan". aminteste'mi sa iti povestesc... [presupunand ca tii minte ca trebuie sa imi amintesti ceva]