Snooze

21 Mar 2008

Adica butonul ala pe care apesi cand suna ceasul dimineata (sau dupa-amiaza pentru unii), pentru ca esti prea mort sa te trezesti si un dracusor iti spune ca inca 10 minute de somn o sa rezolve toate problemele lumii. Butonul ala este intr-adevar unealta diavolului. Daca n-ar exista, ne-am trezi cu totii atunci cand ar trebui, fiind lipsiti de sperante false.
Acum pe bune, cand oamenii se trezeau la cantul cocosului nu cred ca exista buton de snooze. Imi si imaginez un taran care se scoala mormaind din pat, cu ochii inca inchisi, se duce la cocosul care urla din toti rarunchii, il strange de gat si urla la el: "No... 'tu-ti ceapa ma-tii, inca zece minute, mai animalule!!!" si se duce sa se culce la loc.
Eu de cand am descoperit butonul de snooze, nu ma mai trezesc. Il apas odata, de doua ori, de trei ori, si pana la urma omor ceasul de tot, devenind constient de faptul ca nu ma ajuta cu nimic 10 minute de somn in plus. Mai bine mi-ar face cineva cadou un cocos. Nu-mi place piftia, dupa ciorba nu ma omor, n-am motive sa omor bietul animal.


CUCURIGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-N MORTII MA-TII!!!


1 picioare in gard:

autoarbiter said...

rezolvare: se ia surubelnita d'aia clasica [in linie], se infige cu forta in gaura dintre buton si carcasa ceasului, se scoate butonul si Voila!! sau iti dau bipuri pana clambesti. pe fix.