Bag pula si atat

30 Mar 2008

Asta e inca ceva de genu "Morrigan e in vacanta". Imi cer scuze pentru neplacerile cauzate eventualilor cititori ai nostri (daca mai avem) cu ultimele idei proaste cu care a venit echipa 2ppg. Eu voi scrie in continuare, asteptand sa revina colegul la sentimente mai bune sau alta eventuala intorsatura de situatie. Nu pot promite nimic in legatura cu viitorul acestui blog.

Citeste toata tarasenia...

Cu parere de rau

29 Mar 2008

Si cu lacrimi in glas va anunt ca de azi [adica acum, Sambata 29 martie 2008, ora 10:58 PM] imi abandonez cariera de bloghist. Pentru ca nu imi place. M'am sictirit. Cred ca ultimul sondaj postat a fost cea mai cretina idee. Ma retrag pentru ca blugaritu imi ocupa prea mult timp pretios, consuma prea multa energie si este total nelucrativ. Asta a fost. Pa...

Citeste toata tarasenia...

Am si eu ceva de zis

28 Mar 2008

Am primit un comentariu anonim, foarte caustic, legat de postul meu anterior ["Summitul pizdii"], cum ca cei 6 militanti anti-NATO ar fi prezentat vreun pericol pentru cei [cica] 100 de bosi care vin sa discute la noi. Cica aia face bombe si bada-bing, bada-bang, bada-bum. Fratele meu, nu stiu de unde tragi tu netu, dar acum lumea deja trage cu 30 "de mega". Si eu am doar o retea de cartier. Te asigur ca telecomunicatiile la Casa Alba sunt foarte avansate, nu se pune problema imposibilitatii din punct de vedere tehnic. Cei 6 pustani retinuti la vama aveau dupa ei materiale anti-globalizare precum CD'uri cu documentare, postere, steaguri si pancarte. Nu stiu cine esti, ce vrei sa afirmi prin comentarii atat de politice, dar ai face bine sa le trimiti semnate, daca vrei sa le mai public.

Citeste toata tarasenia...

Teo@Phoenix Constanta - Despre iarba

E vulgar, unii l-ar putea considera chiar exagerat, dar E ABSOLUT GENIAL OMU ASTA, RAD DE MA CAC PE MINE, SI NEGATIVU LA FEL!!!!!

Citeste toata tarasenia...

Bag pula in gabori...

Conditia "sine qua non" pentru a fi politist care dirijeaza circulatia este sa fii prost. Daca mai esti si provincial, e cu atat mai rau. Cu aceasta situatie ne confruntam noi in aceasta perioada a summitului pizdii ma-sii, o groaza de cretini provinciali care vad pentru prima oara in viata strazi cu mai multe benzi si semafoare, dar ne dirijeaza circulatia. BUCURESTIUL NU ARE NICIO VINA, COEFICIENTUL SUBUNITAR DE INTELIGENTA AL POLITISTILOR NE VA UCIDE PE TOTI.
Nu intentionam sa pun acest filmulet pe blog, dar a fost o "coincidenta" (nu cred in coincidente) interesanta faptul ca am primit 2 mass-uri cu el exact in momentul in care ma hotarasem sa scriu despre gabori prosti. Filmuletul spune suficient, dar ca sa nu credeti ca este un incident izolat, va anunt ca era s-o patesc si eu azi pe magheru, unde tocmai ma pregateam sa traversez (pe verde, desi nu-mi sta in fire) si vine un cacat de BMW, trece pe rosu si face stanga de pe prima banda de circulatie. Politistul era pe undeva la vreo 5 metri de acest peisaj.
Daca printr-un miracol politistii au invatat sa citeasca si au nimerit din greseala aici, ii anunt pe aceasta cale ca eu nu am mama, nu am tata, nu am Dumnezeu, si le iau mortii la pula de-acum incolo. Ma duc frumusel la politist, il anunt in cel mai politicos limbaj posibil (da, sunt capabil de asa ceva) ca e un idiot notoriu, ii cer numarul legitimatiei sau mai-stiu-eu-ce-pula-mea, si ii zic ca urmatorul lucru pe care o sa-l fac este sa-l reclam. Nu sunt sanatos la cap, nu imi pasa de consecinte si probabil cunosc legea mai bine decat un gabor provincial de intersectie.


MUIE MAH MUIE!!!

Citeste toata tarasenia...

Summitul pizdii

27 Mar 2008

In urma unei discutii aprinse cu un amic pe tema Summitului NATO de anul asta, am stat si am cugetat singurel [da, tigare+buda=idei cretine] si tot n'am gasit vreun efect pozitiv in toata parada pulii. Tot cacatul asta pentru niste discutii care puteau fi purtate foarte usor prin video-conferinta, fara trafic blocat in Bucuresti, fara interdictii de vanatoare in Suceava si fara alte multe cacaturi care ne doare. Inca o intrebare: de ce se intalneste Bush cu Putin la Navodari [sau la Neptun?? Tot n'am retinut]. Inca una: ce mortii lui cauta Putin la un summit NATO? Inca una si ultima: de ce ar trebui sa'l bage cineva in seama in legatura cu aderarea Georgiei si Ucrainei la NATO? Daca aia vor si indeplinesc conditiile atunci e ok. Parerea mea.
Se obisnuieste ca la fiecare intalnire d'asta [de cacat asa] sa apara si tot felul de organizatii anti-globalizare. Oamenii vin cu niste postere, flyere, cd'uri si flutura niste steaguri, dupa care pleaca acasa. Intrebarea mea este urmatoarea: oamenii nu mai au cd'uri, postere, flyere si steaguri. Atunci ce motiv mai avem sa'i tinem la vama? Exista vreun motiv pentru care vamesii pot interzice accesul in tara cuiva? Plm, ma pis pe mine, returning to cigarettes and buda.

Citeste toata tarasenia...

SI CACATUL VOSTRU PUTE!!!

26 Mar 2008

Am in fata un fluturas, l-am gasit pe aici. L-am citit de curiozitate, e o porcarie pentru snobi. Voi reproduce niste fragmente din textul de pe el (in paranteze sunt parerile mele personale):
"Nu esti tu cel care miroase fake-ul din prima?" (Ba da, dar am citit pana la capat ca sa am ce pune pe blog). "Ai un roman in rucsac in loc de manual, esti cinefilul precoce, fotograful." (Clar, daca am un roman in rucsac in loc de manual inseamna ca-s mai bun decat restul lumii. In rucsac n-am de fapt nici roman, nici manual, doar geaca). "Esti tipa cu biletul de teatru in geanta, cea care intra cu tenisii in Ateneu, iubeste dansul si-i place sa primeasca flori." (CE PULA MEA AR TREBUI SA INSEMNE ASTA?!?!?!?!).


...Cacat, ma enerveaza oamenii astia care se cred superiori. Pana acum nu aratau pe fata cat de superiori se cred ei, dar cu fluturasul asta au intrecut masura. Ar putea la fel de bine sa scrie pe fluturas: "Cacatul studentilor de la filosofie nu pute!!!" (da, e ceva in legatura cu studentii de la filosofie). Sincer acum, eu unul nu prea vad de ce s-ar simti superiori studentii de la filosofie. Trebuie sa fii foarte destept ca sa stii tot ce-au scris Kant, Descartes, Platon, Socrate etc. si sa n-ai nicio idee originala. Pana una alta, ma doare in cot, e alegerea lor, dar sa ma lase in pula mea in pace cu aerele lor de superioritate.

Citeste toata tarasenia...

Nu mai, de acum ma opresc

24 Mar 2008

Sunt cateodata in cate o pasa mai proasta, cand ma gandesc ca toata lumea ma evita, nimeni nu imi ofera nici cel mai mic sprijin, toate se sparg in capul meu, toti au ceva de impartit cu mine. Apoi adorm, visez cate o prostie si cand ma trezesc ajung in fata calculatorului si iti povestesc tie ce s'a intamplat. Acum nu am chef de asta. Acum am chef sa ies la un vin. Rosu. Demi-sec. Exact cum imi place. Am chef sa nu iti mai spun ce ma deranjeaza la tine, incercand inca o data sa te schimb [si sa nu ma mai calci pe picior in autobuz, baba nemernica]. Vreau, de data asta, sa te invat sa faci ceva nou. Bine, nu e nou, dar e prea rar intalnit in ultima vreme. Ia bicicleta, plimba'te prin oras. Ia scuterul, daca ai. Mergi pe jos. Ia troleibuzul sau tramvaiul sau metroul. Gandeste'te la banii pe care ii economisesti, la timpul pe care il salvezi, nemaifiind nevoit sa stai juma' de ora in trafic la un semafor. La copii tai care vor respira aer curat. Si gandeste'te la mine, taranoiul cu 4 clase, cu *shall not be mentioned* Q7 sau X5 sau Cayenne. Cu motoru meu de "x mii de cemece", cu cisterna de benzina dupa mine. Si gandeste'te la gustul de noxe pe care il vei avea in gura cand demarez eu in tromba. Eu sunt taranul de pe strada ta, care trece la 12 noaptea cu subwooferul in portbagaj. Eu te deranjez din somn. Vreau sa te invat ceva: scuipa'ma!

Citeste toata tarasenia...

Snooze

21 Mar 2008

Adica butonul ala pe care apesi cand suna ceasul dimineata (sau dupa-amiaza pentru unii), pentru ca esti prea mort sa te trezesti si un dracusor iti spune ca inca 10 minute de somn o sa rezolve toate problemele lumii. Butonul ala este intr-adevar unealta diavolului. Daca n-ar exista, ne-am trezi cu totii atunci cand ar trebui, fiind lipsiti de sperante false.
Acum pe bune, cand oamenii se trezeau la cantul cocosului nu cred ca exista buton de snooze. Imi si imaginez un taran care se scoala mormaind din pat, cu ochii inca inchisi, se duce la cocosul care urla din toti rarunchii, il strange de gat si urla la el: "No... 'tu-ti ceapa ma-tii, inca zece minute, mai animalule!!!" si se duce sa se culce la loc.
Eu de cand am descoperit butonul de snooze, nu ma mai trezesc. Il apas odata, de doua ori, de trei ori, si pana la urma omor ceasul de tot, devenind constient de faptul ca nu ma ajuta cu nimic 10 minute de somn in plus. Mai bine mi-ar face cineva cadou un cocos. Nu-mi place piftia, dupa ciorba nu ma omor, n-am motive sa omor bietul animal.


CUCURIGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-N MORTII MA-TII!!!

Citeste toata tarasenia...

Tep Zepi

20 Mar 2008

Ieri, pe la 8 [cred] in Suburbia. Invitati: Mauser. De la Cluj. Foarte tari oamenii. M'a speriat putin vocalul care parea cam gay, dar au fost super ok. Un stil plin de energie, ritmuri rapide, dar simple, fara prea multe artificii. Cu Zepii e alta poveste. Ca de obicei, incep in forta. Am ascultat piese precum "Tulpa" [care la un moment dat a stat cateva saptamani bune in Rom-Top la City/Europa/Guerilla/ceva...], Machiaj, Contact [tot o tin sus si tare ca oamenii nu erau intregi la minte cand au scris'o], Repetent, Delir si altele. M'am ofticat putin ca nu au vrut sa cante coverul dupa Queens Of The Stone Age - The Lost Art Of Keeping A Secret [imi place mie...]. In schimb au cantat "Down", de la pretenii lu' Mihnea, Stone Temple Pilots. Aici a fost si o mica gherla, Vlad incepuse sa bata frenetic un ritm, dar chitara nu se auzea. Au ras, s'au scuzat si au inceput din nou. Oameni suntem, se intampla oricui. Am vrut sa fac rost de lista completa de piese, eventual de niste poze, dar Anne [No.3] nu vrea sa "share" [cum draq se zice in romana], si de playlist am uitat... :-s Nevermind...

Astazi: petrecere in The Blu'zz [pe la Izvorul Rece, strada Olari...], tot cu aia de la Tep Zepi, dar n'am inteles prea multe. Cica incepe pe la 7-8. Veniti si aduceti'va si prietenii, Tep Zepi astia e prea tari!

Citeste toata tarasenia...

web.im

19 Mar 2008

Nu obisnuiesc [adica nu cred ca am mai facut asta pana acum...] sa postez discutii de pe masanger, dar asta e de'a dreptu hilara. Sau cretina. Sau cum vreti voi. Cert e ca este in registrul verbal caracteristic 2ppg, deci merita postata. Il tineti minte pe Lucas, nu? :))

11:48:22 PM Lucas: mi se pare inutil ca oricum e bleaga
11:49:07 PM Negativu': nu e vorba de o pula propriu-zisa
11:50:46 PM Lucas: o pula metaforica?
11:51:09 PM Negativu': o pula
11:51:10 PM Negativu': :))
11:51:15 PM Lucas: pula
11:51:21 PM Lucas: am inteles o pula
11:52:46 PM Negativu': si e neagra
11:52:52 PM Lucas: pula
11:52:57 PM Negativu': esact
11:53:00 PM Lucas: ete pula
11:53:01 PM Negativu': sloboz
11:53:05 PM Lucas: cacat
11:53:13 PM Negativu': nu coaie, cacatu nu iese pe pula
11:53:21 PM Lucas: in sloboz
11:53:25 PM Negativu': si nici nu iei pula sa o pui la cur si sa te caci pe ea
11:53:35 PM Lucas: unii sa stii ca au fetisul asta
11:53:44 PM Negativu': sa se cace pe pula?
11:53:50 PM Lucas: pe pula in gura pe fata
11:54:28 PM Negativu': ah, da, asa stiu, ma uitam la filme d'alea si mancam pizza, dar credeam ca unii vor sa le iasa cacatu pe pula
11:54:35 PM Lucas: sloboz
11:54:39 PM Negativu': nu, cacat
11:54:41 PM Lucas: am vazut filmulet
11:54:42 PM Lucas: cu unii
11:54:44 PM Lucas: sa moara ma-sa
11:54:50 PM Lucas: isi taiau bucati din pula
11:54:59 PM Lucas: isi bagau ac in pula si isi dadeau drumul prin ac
11:55:08 PM Lucas: pacat ca nu il mai am
11:55:10 PM Negativu': si bucatile...
11:55:15 PM Lucas: fasii coaie
11:55:16 PM Negativu': le frigeau si le mancau?
11:55:18 PM Lucas: de piele
11:55:20 PM Lucas: asta nu am vazut
11:55:20 PM Negativu': aaaa
11:55:22 PM Lucas: pula mea
11:55:23 PM Negativu': ce cacat
11:55:25 PM Lucas: tot felu de cacaturi
11:55:27 PM Negativu': sau sloboz...
11:55:28 PM Lucas: isi faceau la pula
11:55:30 PM Lucas: sau la pizda
11:55:42 PM Negativu': facea'si'ar mortii
11:55:45 PM Negativu': :))
11:55:54 PM Negativu': la pula sau la pizda

Discutia a pornit de la statusul meu care era cam asa: "pula neagra, in formol, la borcan cum suna?"

LE: Impresii post [Lucas]:

idioata rau discutia
dar de-astea se intampla doar pe messenger
adica am folosit pula de....
stai sa numar
17 ori
fara sa numar si slobozurile si cacaturile

Citeste toata tarasenia...

Din nou despre muzica

18 Mar 2008

Intrebat fiind de un terminat coleg de grupa de ce ascult rock, am ajuns din nou sa imi pun si eu aceeasi intrebare. Desigur discutia nu s'a terminat cu semnul intrebarii, au urmat si replici gen "Cum dansezi pe rock?", "Esti satanist?" si alte abureli. Dupa ce am reflectat indelung asupra subiectului [adica am stat 15 minute pe buda], am ajuns la concluzia ca ascult rock pentru ca este genul care mi se potriveste. De unde stiu ca mi se potriveste? Desigur, nu ascult doar rock. Nu sunt nici incuiat, nici prea deschis la minte. Nu ma laud cu muzica pe care o ascult, nici nu sunt prea reticent in a da raspunsuri cand ma intreaba cineva de sanatate. Mi se potriveste orice gen de muzica, atata timp cat ritmurile nu sunt repetitive, versurile au un inteles, sau o poveste [pe care uneori il/o intelegi doar beat], si gadila frumos urechea. Pana aici totul e ok. Dar mai exista si alti factori, cum este predispozitia. Tata asculta rock. Mama asculta si ea, mai putin. Prietenii mei asculta rock. EU DE CE PULA MEA AS ASCULTA MANELE? Rap nu ma incanta, deseori nu intelegi nimic din versuri, iar negativele il incadreaza la "Generic Repetitive Music" [cam ca alea cu Detroit 'n shit...]. Ca incheiere: "Beauty is in the eye of the beholder", deci ma fut in gusturile voastre in materie de muzica, eu le am pe ale mele si sunt de'ajuns.

Citeste toata tarasenia...

Superstitii

17 Mar 2008

CACAAAAAAAAAT, IAR AM APASAT ENTER... BAG PULA!!!

whatever... sunt convins ca am mai scris asta pe undeva dar sunt in pana de idei.

Deci, superstitii. Nu pisici negre (EU le tai lor fata, nu ele mie), nu oglinzi sparte (sa spargi chestii este placut, de ce ar trebui sa ai 7 ani de ghinion nu inteleg), nu varsat sare (adica nu-i suficient ca ai irosit sarea? sau ca ai pus 1 kg de sare in farfurie?), NU TOATE CACATURILE ASTEA... Eu am alta superstitie. Una singura! Eu nu suport sa imi fie adresata urmatoarea intrebare: "Matei, vii maine la facultate?". Deci va rog frumos sa va abtineti naibii de la intrebarea asta!!! Fara exceptie, de fiecare data cand am fost intrebat, a doua zi nu am ajuns la facultate oricat de important ar fi fost. Indiferent ca raspundeam "vin sigur", "nu vin nici mort" sau "sa-mi bag pula daca stiu", eu nu ajungeam la facultate. Asa ca e vina VOASTRAAA ca eu am absente multe!!! Eu sunt un sfant, ce pula mea! Nu injur, nu beau, nu fumez, singurul meu pacat e ca mint de ingheata apele.


Daca nu ajung maine la facultate o sa ma aveti pe constiinta, nemernicilor!!!

Citeste toata tarasenia...

Bah sa'mi bag pula

Ma chinui de un sfert de ora sa scot ultima picatura de lapte batut Zuzu *marca de lapte batut* din cutie si a dracu nu se lasa dovedita cu una cu doua. Vad aici pe ambalaj un semn ca tre' sa strivesti cartonu. Incerc asa, poate iese, dar mi'e ca transform totul intr'o scena de film porno, cand iese lichidul seminal prin uretra penisului in erectie. Mi'e frica de puli! Si culmea e ca foarte multe mancaruri gustoase au forma de puli. De ce prima chestie la care se gandesc taranii cand vad castravetii turcesti [aia ambalati individual] este o mare pula? De ce tot timpul planta asociata cu masturbarea la femei este castravetele? La fel de bine isi pot baga in pizde si stiuleti de porumb, eventual dupa ce au fost curatati de boabe. [I can hear my hear growing...]. La la la la la, *children laughing and playing*, *car horn*, *children crying*, *children dying*.

PS: am reusit sa scot ultima picatura din cutie si asta fara sa ma gandesc la pinguini.

Citeste toata tarasenia...

ba cacanarilor

care mortii lui tot da note de 1 la toate posturile? sa'mi bag pula, nu are prea mare importanta, dar e un semn rau. avem dusmani. ori concurenta. daca aflu cine esti ai belit pula, magarule!

Citeste toata tarasenia...

Povestea vietii mele

16 Mar 2008

Nu-mi place sa imi povestesc viata pe blog, sau cum ar spune gurile rele: "sa-mi spal rufele in public". Voi face o exceptie, din simplul motiv ca anumiti membri ai familiei mele vor citi asta si poate reusesc sa proceseze concluzia.

Azi (duminica), ora 16:00, Morrigan dormea. Ca un motan castrat as putea adauga. Desigur, una din cele mai proaste idei existente este sa-l trezesti. Nu vei obtine cuvinte articulate, nu vei obtine cooperare, doar injuraturi (exceptie fac vreo 2 persoane, maica-mea nefiind in niciun caz printre ele). Logic, Morrigan fiind un fel de catar in costum de mongol, este trezit cu urmatorul pretext: "Scoala-te bah magarule ca astia (taica-miu si sor'mea, n.a.) au fost la cumparaturi, si vin in 3 minute" Pentru cititorul neavizat, voi oferi si traducerea: "Bah in 3 minute trebuie sa te scoli din pat, sa te imbraci, sa cobori in fata blocului si candva intre astea sa deschizi si ochii".

Am spus odata, am spus si a doua oara... AM SPUS DE ATATEA ORI CA M-AM SATURAT!!!!

DACA VRETI CA MORRIGAN SA COOPEREZE, IL ANUNTATI DIN TIMP, MACAR CU JUMA DE ORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai inteles, Caterina?!?!?!

Negative edit: Bah nebunule maica'ta citeste ce scriem noi aicea? [Saru'mana, doamna Tasca]. Sa nu ma intelegi gresit, dar noi cam scriem prostii. Bine macar ca maica'mea nu stie sa deschida calculatorul [sau parola de boot >:)]

Citeste toata tarasenia...

Ce polla mea?

Constat in urma ultimului poll ca majoritatea cititorilor nostri ar prefera sa futa in loc sa citeasca porcariile pe care le scriem [si eu as prefera sa fut in loc sa scriu, vorba lui Eminescu]. Mai sunt si cativa drogati/betivi care nu stiu cum au ajuns aici, dar 2ppg bodega nu'i, crackhouse nici atat. In ciuda absentei indelungate, nu am revenit cu idei fresh, asa ca din pura curiozitate vreau sa va pun o intrebare.

Citeste toata tarasenia...

Hey asshole!!!

14 Mar 2008

Inca unu super-tare, same artist:

Citeste toata tarasenia...

Take a trip...

Foarte tare melodia, am gasit'o initial prin niste albume vechi, daca tineti minte "The Black Bible". Suna superb si imi face pofta de condus. Apropos, va reamintesc ca suspendarea exercitarii dreptului de condus mi'a fost prelungita cu 30 de zile, adica mai am de asteptat. A.k.a inca pot sa beau cate o bere linistit.

Citeste toata tarasenia...

Apocalipsa...

13 Mar 2008

...se aproprie, de ce am nega asta? Sunt constient ca in ultima vreme numai asta am in cap, dar mi se pare perfect plauzibil ce urmeaza sa zic.
Fac parte dintr-o categorie aparte de oameni si anume oameni carora le lipsesc instinctele de baza. Chestii de genul "instinct de supravietuire", "instinct de perpetuare a speciei", "instinct matern" etc. Aceste instincte stau la baza existentei oricarui animal de pe Pamant. Dar in ultima vreme din ce in ce mai multi oameni duc lipsa de aceste instincte. Se sinucid din ce in ce mai multi tineri, vietile lor devin din ce in ce mai neglijente. E mai important sa arati bine decat sa fii sanatos (vezi tipele care se infometeaza ca sa fie slabe), e mai important sa te simti bine decat sa traiesti (vezi dependentii de droguri) etc. Asta ca sa nu mai vorbesc de numarul in continua crestere al persoanelor care refuza sa se reproduca (homosexuali, lesbiene, femei care isi abandoneaza/omoara copii). Nu ca as vrea ca oamenii de care tocmai am pomenit sa se reproduca, dar numarul lor oricum creste.
In ceea ce ma priveste, sufar de apatie cronica (mi se rupe fix in pula de cam tot ce se petrece in jurul meu si cu viata mea).
Concluzia la care voiam sa ajung este ca genul acesta de oameni este din ce in ce mai intalnit. Daca o tine tot asa vom asista la o scadere demografica semnificativa si pana la urma, unul din oamenii astia tot o sa ajunga cu mana pe un buton rosu si... adio Terra!


Si in fond... de ce nu?

Citeste toata tarasenia...

Freebies

12 Mar 2008

Citeste toata tarasenia...

Va rog, luati loc!





Citeste toata tarasenia...

TLog sesh 1

10 Mar 2008

Citeste toata tarasenia...

NU e final

Inca nu ne'am retras. Inca suntem in stadiul in care ne intrebam ce pula mea am mai putea scrie, despre care voi sa nu fi auzit. Am scris de toate. Despre babe, taximetristi, gropi, RATB, cocalari etc. Chiar nu imi vine nimic nou in cap, deci cea mai la indemana solutie, cel putin pana se trezeste Morrigan la realitate, este sa declar concediu fara plata de cel putin o zi o saptamana o luna si ceva [inca nu stiu cat], timp in care ocazional voi posta articole gen tumblelog [in stilul ceapaneagra.net], fara prea multe comentarii.

LE: Multumim celor de la No.3 care ne sustin in continuare, chiar daca noi avem dubii in privinta viitorului acestui blog.

Citeste toata tarasenia...

Un gico real jam

8 Mar 2008

DA, scrie in romana. Scrie "Maria Magdalena tinandu'se de mana cu Mantuitorul". Scrie ca nu stiu ce sa fac. Scrie ca vaca Joiana nu mai da lapte. Tot mai scrie ca nu stiu ce sa fac. Morrigan e in vacanta. Sa ma duc si eu? Sa continui sa scriu aberatii in absenta lui? Sa va tin la curent cu toate basinile mintii mele? Sa ma screm sa gasesc un subiect, astfel incat sa nu ne pierdem si ultimii cititori? Va obisnuisem sa cititi 2 articole noi pe zi. V'am cam uitat. Ne'am cufundat intr'alte operatiuni precum facultatea, cititul, iesirile prin parc si ne'am lasat cuprinsi de primavara. Mi'e dor de primavara trecuta. Intotdeauna la inceputul primaverii imi doresc ca noua primavara sa fie si mai buna decat a fost cea trecuta. Sa fac lucruri noi, sa admir peisaje nevazute, sa am sentimente noi, sa cunosc oameni necunoscuti. Vreau sa fac un sir de noduri, care sa fie primaveri, si fiecare nod nou sa fie tot mai strans. Update: Morrigan spune ca plamanii sunt rai si trebuie pedepsiti. Lucky is the Strike to his lungs. And even luckier is the one to mine. M'am plictisit. Intotdeauna mi se intampla asa. Parca as avea o rutina. De fiecare data pe la momentul asta ma apuca o plictiseala obositoare. Si plec spre pat. Te salut! Avanti spre bed!

PS: I found the tagline i needed.

PPS: Inca un post despre nimic si reteta plictiselii.

Citeste toata tarasenia...

Morrigan e in vacanta

6 Mar 2008

Nu dau detalii, pur si simplu mi-am pierdut nervii si luciditatea si refuz sa mai scriu pana le recapat.

Citeste toata tarasenia...

Na!!!

5 Mar 2008

Tocmai ce'am intrat pe No'3, si pentru ca nu am mai avut de mult acces la net, am gasit niste chestii noi si interesante, printre care si "Bannerul Lunii", care pentru luna aceasta arata cam asa:

Le dau dreptate oamenilor si le sustin punctul de vedere. Eu unul vad vegetarienii ca pe o anomalie a societatii in care traim, alaturi de gay, boschetari, cersetori [paria...]. VEGANS SUCK!

Citeste toata tarasenia...

Hah

4 Mar 2008

Tocmai ce mi'am dat seama ca n'am mai scris de un car de vreme. Asta pentru ca ambii autori al blogului sufera de denetizare. Adica ne'au taiat sarma si nu mai avem acces la retea. Ne'au scos de pe sistem. Nu sunt la calculatorul meu, asa ca ascult muzica de pe stick. Muzica pe care de obicei o ascult in masina. Masina care este inca in service dupa acel accident oribil care s'a soldat cu decesul unui Logan [si pentru care pariez ca asigurarea mea n'a platit]. Accident in urma caruia mi'am pierdut permisul. 2 luni. Acu s'au facut 3, brusc. Din pura prostie, din cauza unei legi cretine, din ignoranta sau altcumva, a aparut inca o luna, din neant. Ma cac in politia romana!!!

Citeste toata tarasenia...